AKTUÁLIS

Kollekció fotózáshoz modelleket keresünk. Érdeklődni: +36 20 4643325

 

 

Figaro

Szél Sándor mesterfodrász vagyok.

1955.04.10-én születtem Nádudvaron. 1971 óta vagyok fodrász, 1972-től folyamatosan indulok versenyeken.

Mestervizsgámat 1979-ben szereztem meg. 1986-tól Németországban Bad-Warishofenben dolgoztam és oktattam évente több hetet Alexander Kotter-nél akivel barátságot kötöttem. Európa számos országában versenyeztem.

Főbb városok: Rotterdam, Zürich, Berlin, Bécs, Párizsban 8 alkalommal. 2004-ben Darmstadt-ban nemzetközi zsűri és trénerképzőt végeztem. Ebben az évben a magyar fodrászválogatott egyik felkészítő trénere voltam a Milánói világbajnokságra. Pályám főbb állomásaként tartom számon, hogy Rigában 2001-ben lányommal egy fodrász világtalálkozó fő bemutatójaként szerepeltem mint meghívott fodrász. A Magyar Fodrász Szövetség Férfi Szakbizottságának tagja vagyok. Több mint 200 tanulóm volt, jelenleg is oktatok, szakmai bemutatókat tartok.

Családommal jelenleg két üzletet üzemeltetek Hajdúszoboszlón és Debrecenben. Hosszas anyagkeresés után megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbb fodrász terméket a Fuente-t, melyet üzleteinkben használunk és kizárólagosan forgalmazzuk Magyarországon.

A FUENTE vegyszermentes natúr hajápolás a fodrászat jövője. Szalonjainkban, illetve partner fodrászatainkban teljes körű natúr hajápolásban részesülhet a vendég beleértve a vegyszermentes tartós hajfestést is.

Eredményeim a teljesség igénye nélkül:

1987 – Várnai nemzetközi verseny ( barátság Kupa, 14 ország ):

I. helyezés művészi kategória
I. helyezés
II. helyezés
Összetett I. helyezés

1988 – Férfi fodrász magyar bajnokság: I. helyezés

Célom a tökéletesség felé való törekvés amit remélem soha nem fogok elérni mert csak így van értelme reggel felébredni.