AKTUÁLIS

Kollekció fotózáshoz modelleket keresünk. Érdeklődni: +36 20 4643325

 

 

Figaro

Szél Sándor vagyok, mesterfodrász

1955.04.10-én születtem Nádudvaron. 1971 óta vagyok fodrász, 1972-től folyamatosan indulok versenyeken.

Mestervizsgámat 1979-ben szereztem meg. 1986-tól évente több hetet Németországban, Bad Wörishofenben dolgoztam és oktattam Alexander Kotter-nél,
akivel barátságot kötöttem.
Európa számos országában versenyeztem. Főbb városok: Rotterdam, Zürich, Berlin, Bécs, Párizsban 8 alkalommal. 2004-ben Darmstadt-ban nemzetközi zsűri és trénerképzőt végeztem. Ebben az évben a magyar fodrászválogatott egyik felkészítő trénere voltam a Milánói világbajnokságra. Pályám főbb állomásaként tartom számon, hogy a 2001-ben Rigában megrendezett fodrász világtalálkozón, lányommal együtt, mint fő bemutató fodrászok szerepeltünk. A Magyar Fodrász Szövetség Férfi Szakbizottságának tagja vagyok. Több mint 200 tanulóm volt, jelenleg is oktatok, szakmai bemutatókat tartok.

Családommal jelenleg három üzletet üzemeltetünk. Egyet Debrecenben és két üzletet Dániában. Hosszas anyagkeresés után megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbb organikus fodrászterméket, a Pur Hair-t, melyet üzleteinkben használunk.

Eredményeim a teljesség igénye nélkül:

1987 – Várnai nemzetközi verseny ( barátság Kupa, 14 ország ):

I. helyezés művészi kategória
Összetett I. helyezés

1988 – Férfi fodrász magyar bajnokság: I. helyezés

Célom a tökéletesség felé való törekvés, amit, remélem, soha nem fogok elérni, mert csak így van értelme reggel felébredni.