AKTUÁLIS

Kollekció fotózáshoz modelleket keresünk. Érdeklődni: +36 20 4643325

 

 

FUENTE – DYSON SUPERSONIC / AIRWRAP

Fuente Termékcsalád:

Ápold a hajad laurinsav, lauryl sulfate,és parabén NÉLKÜL!

Kizárólag a FUENTE -vel / Professzionális natúr termékcsalád / dolgozunk. Számunkra fontos, hogy a vendég a hozzá illő legmegfelelőbb frizurát kapja, ne “csak” az aktuális trendnek megfelelőt, ami nem is biztos, hogy jól állna neki, továbbá az utcán is folyton – folyvást szembe találkozna vele. Épp ezért előzetes konzultációnál megbeszéljük a részleteket, ajánlunk formákat, színeket, melyek szerintünk a legjobban illeszkednek a vendég arcához, ruházatához, egyéniségéhez.
Időpont egyeztetéssel dolgozunk, ezért várnia nem kell!
Régi szlogenünk: ” Ha kíváncsi vagy milyen lehetnél egy profi szemével…”

Infó a fentebb említett káros anyagokról:

Sodium Lauryl Sulfate: Erős tisztító és nedvesítő hatású anyag, amely előfordul a felmosószerekben, a gépi zsírtalanítókban és az autómosószerekben egyaránt. Tudósok szerint a Sodium Lauryl Sulfate a leggyakoribb bőrallergén anyag. Gyorsan felszívódik, és az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat. Mindemellett a Sodium Lauryl Sulfate lelassítja a gyógyulás folyamatát. Felnőtteknél szürkehályogot okoz, a gyerekeknél pedig megakadályozza a szem normális fejlődését.Gyógyszertárakban nátrium lauryl szulfátként kapható. A csomagoláson a következő figyelmeztetés olvasható: belégzése és lenyelése káros az egészségre. Irritálja a légzőszerveket és a bőrt. Veszélyes, komolyabb szemkárosodást okozhat. Szembe kerülése esetén alaposan öblítse ki, és forduljon orvoshoz! Bőrre kerülése esetén bő vízzel azonnal le kell mosni! Munka közben ajánlott védőöltözet és védőszemüveg viselése. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és a címkét vagy a csomagolást meg kell mutatni!

Sodium Laureth Sulfate: A Sodium Laureth Sulfate alkoholos változata a Sodium Lauryl Sulfate-nak. Kevésbé irritáló, azonban komoly kiszáradást okozhat. A tisztítószerekben vagy a samponokban található anyagokkal reakcióba lépve mind a Sodium Laureth Sulfate, mind a Sodium Lauryl Sulfate rákkeltő nitrátok és dioxidok keletkezéséhez járulhat hozzá. Csupán egyszeri hajmosással nagy mennyiségű nitrát kerülhet a vérkeringésbe.

Parabének: A parabének stabil, nem illékony vegyületek, megjelenési formájuk kismértékben eltérő, azonban mindenképp szagtalan vagy enyhe szagú szilárd anyagok: fehér vagy színtelen kis kristályok, tűk, porok. A parabéneket az 1920-as évektől széles körben használják fel tartósítószerként kozmetikumokban és testápolási termékekben. Továbbá gyógyszerek, élelmiszerek, zsírok, olajok, cipőápoló krémek, textilek, ragasztók tartósítására használják. Az parabének fő kockázata, hogy in vitro ösztrogénszerűen viselkednek és így károsítják a hormonrendszert.

A FUENTE TERMÉKEI IGAZI WELLNESS A HAJÁPOLÁSBAN

A FUENTE különleges, természetes alapanyagokból álló hajápolási, hajszínező, göndörítő és hajformázó termékei a természet regeneráló erején alapul, ami a természetes eredetű aktív összetevőknek és a laguna Fuente de Piedra területéről származó, ionokkal dúsított legtisztább forrásvíz-alapanyagnak köszönhető.

A samponok nem tartalmaznak laurinsavat, lauril-szulfátokat,és parabént (agresszív detergenseket és tartósítószereket).

Minden sampon és kondicionáló gyógynövény-eredetű alapanyagokban növényi fehérjékben és természetes nedvesítő- hatású anyagokban gazdag.

infó: +36 20 464 3325
( Szél Sándor ” Sasa ” )

Dyson Supersonic Hajszárító:   Videó

Dyson Airwrap™formázó:   Videó