AKTUÁLIS

Kollekció fotózáshoz modelleket keresünk. Érdeklődni: +36 20 4643325

 

 

Kate Middleton gyönyürű frizurája

 

Richard Ward ( Celebek fodrásza ) nemrégiben a Mail Online-on elmagyarázta, hogyan készítette el Kate Middleton gyönyürű frizuráját. (Chelsea Blow Dry a hajköltemény neve).

A Richard W. Hair & MetroSpa szalonban a Fuente Tierra hajfestéket több mint 3 éve használják. A szalon egyébként a Duke of York Square káprázatosan szép területén található. A Colour Manager ( Festék keverő gép ) révén Richard Ward és Mario Charalambous nagyban támogatják a márkát. Kate Middleton hajszínével kapcsolatban Nicole Mowbray, a Mail Online rovatvezetője ezt írta: “Kate természetes hajszínének előállításához Richard egy organikus növényi hajfestéket ( Fuente ) javasolt, amely tökéletes színt és ragyogást ad, majd idővel lassacskán halványodik”. A szalonban Fuente Organic festéket használnak.

A Richard W. szalon a Fuente teljes termékskáláját használja, beleértve a festékeket, a hajápolási termékeket és a viszonteladói termékeket is.Bővebben:http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2077837/Kate-Middleton-Duchess-Cambridge-secrets-Chelsea-blow-dry.html#ixzz1jzMCyq48

 

<<Vissza